Κατασκευή Θερμοκηπίου

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας θερμοκηπιακής μονάδας απαιτεί την εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών ειδικοτήτων. Στην GreenTech διαθέτουμε την πλειονότητα της απαιτούμενης εμπειρίας ώστε να μπορούμε να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος ενός τέτοιου έργου.

Αξιόπιστες Συνεργασίες

Σε όσα τμήματα δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή, συνεργαζόμαστε με εταιρίες που έχουν αποδείξει την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών τους σε βάθος χρόνου, όπως ακριβώς και εμείς. Πρόκειται για έμπιστους συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά σε διαφορές φάσεις υλοποίησης του έργου. Οι στενές σχέσεις που διατηρούμε πάντα με τους συνεργάτες μας, μας δίνουν την δυνατότητα να να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας έργα και υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε στενά με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου στην κατασκευή θερμοκηπιακών μονάδων, υαλόφρακτων και πλαστικών, προσφέροντας κατασκευές υψηλής τεχνολογίας.

Διαμορφώνοντας τις εξελίξεις

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο κατασκευής θερμοκηπίων και ενημερωνόμαστε διαρκώς για καινοτόμες κατασκευές όπως είναι τα θερμοκήπια τύπου “Closed / Semi-Closed  Greenhouses”, αξιολογώντας τα αποτελέσματα στην λειτουργία και στην απόδοση και ενημερώνοντας αντίστοιχα τους επενδυτές. Η GreenTech, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην κατασκευή θερμοκηπίων, συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή των πλέον σύγχρονων θερμοκηπιακών μονάδων στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.